Pokalkamp i Parken onsdag den 4.november 2020

Pokalkampen var efter aftale mellem Avarta og FCK flyttet til Parken, det ville blive en dyr omgang for AvartaElite  hvis kampen skulle spilles i espelundenpå grund af manglende lys på banen ,sikkerhed osv.

Vi var 3 fra bestyrelsen i De Grønne der var inviteret til at overvære kampen i parken der jo blev spillet uden tilskuere og det var en oplevelse.Vi blev mødt i Parken ved ankomsten og fik udleveret armbånd, mundbind med Avarta tryk samt Avarta tørklæder som vi i forvejen havde bestilt hos Per Thomsen.

Så var vi klar til at gå i baren og hente vores første gratis øl – det var jo VIP afdelingen vi befandt os i – og vi fandt vores pladser – wow det var noget andet af sidde i de stole end dem vi er vant til i Lunden. Så er vi klar til kamp (altså efter en ny tur til baren).

Det var noget af en oplevelse at se drengene løbe på banen som virkede til at være meget større en den vi spiller på i Espelunden men det er nok pga den store afstand fra VIP afdelingen til plænen.

Da spillerne blev præsenteret kunne vi jo høre at vi havde vores egen stadion speaker¨Niels Viuf med til at kommentere kampen så det virkede trods alt lidt hjemligt. FCK stillede op med stærke profiler på holdet men vores drenge gik til den fra starten og allerede inden de første 5 minutter var gået havde Avarta scoret til 1-0 på mål af Mads Walter og det var tid til at juble. Denne stilling holdt drengene helt indtil det 42.minut hvor Victor Fischer fra FCK fik udlignet.

I tiden mellem det første mål og udligningen havde vores stadionspeaker flere gange kommenteret at Avarta stadig fører med 1-0 – en dejlig ting at høre.

Så blev der kaldt til pause – og pause er lig med pølse plejer speakeren at sige men vi måtte nu nøjes med øl.

1. halvleg starter med stort pres fra FCK men de grønne klarer sig fint og modstod mange angreb – vore målmand stod sin livs kamp men måtte desværre i det 61. minut se et mål gå ind fra Victor Fischer.

Vi nærmede os tillægstiden og Avarta havde 2 store chancer for at udligne.

En helt igennem fantastisk kamp og en skøn dag på VIP pladserne – Vi nåede da endnu et besøg i baren inden vi kørte hjemad.